شـــاهــبــنــد ر KING PORT

[ نام قدیم بندرکنک ]
دوشنبه 16 اسفند 1389

کلامی دیگر

 

 

 

کدام زن قسمت کدام مرد می شود؟



آیا کدام زن قسمت کدام مرد و کدام مرد قسمت کدام زن می شود؟ در این مورد یک قائده مخصوصی را بخوانندگان محترم کتاب ارائه می دهیم :
هر مرد و زنی که می خواهند باهم ازدواج کنند، بهتر است این قائده مخصوص را در نظر داشته باشند، اسم هر دو را بحساب (ابجد) شماره بندی کنندی و سپس شماره ها را با هم جمع نمایند و بعد پنج پنج آن شماره ها را طرح کنند و بیندازند اگر مابقی یک (1) یا سه (3) یا پنج (5) بماند، بدانید که آن ازدواج سر می گیرد و هر دو تا آخر عمر با هم با خوشی زندگی خواهند کرد، ولی اگر شماره های باقیک مانده دو (2) و یا چهار (4) باشد، آن ازدواج سر نمی گیرد و اگر هم بگیرد میمنت و سروری در آن نیست.
(این حساب ابجد کبیر است ):
ا:(1) ب :(2) ج :(3) د:(4) ه‍:(5) و:(6) ز:(7) ح :(8) ط:(9) ی :(10) ک :(20) ل :(30) م :(40) ن :(50) س :(60) ع :(70) ف :(80) ص :(90) ق :(100) ر:(200) ش :(300) ت :(400) ث :(500) خ :(600) ذ:(700) ض :(800) ظ:(900) غ :(1000).
این حساب ابجد کبیر بود که برایتان نوشتم ولی در پایان می نویسیم هر کاری دست خداست و هر چه خدا بخواهد همان خواهد شد. و یقینا بدانید هر کاری برای خدا انجام گیرد ضرر و زیانی در آن نمی باشد و ما این قائده را از کتاب ریاض الانس نوشتم. 
 


 راهی برای فرار از ترش کردن ..



متخصصان با بازبینی چندین مطالعه مختلف در چند سال اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که جویدن آدامس به مدت 30 دقیقه بعد از صرف وعده غذایی، برای بهبود سوزش سردل و ترش کردگی موثر است.

این متخصصان تاکید کردند که آدامس جویدن برای خنثی کردن اسیدهای معده که سبب بروز حساسیت‌ها و سوزش سر دل می‌شوند، بسیار موثر است.

این گزارشات تایید می‌کند آدامس جویدن نه تنها بازدم شما را تازه و خوش بو می‌کند بلکه برای برطرف کردن علائم ترش کردگی نیز مفید است.

آدامس جویدن اسیدهای معده را که به مری راه پیدا می‌کنند دوباره به درون معده باز می‌گرداند.

بنابراین گزارش، ریفلاکس همان سوزش سردل یا به اصطلاح ترش کردن است.این واکنش احساس ناخوشایندی است که اگر شدت یابد، غیر قابل تحمل می‌شود. توصیه‌های تغذیه‌ای و درمان سنتی برای رفع این مشکل شامل خوردن سیب، شیر و یا عرق نعنا بوده است. ریفلاکس در واقع بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا نیم تا دو ساعت بعد از خوردن غذا اتفاق می‌افتد.


به گزارش ایسنا، آنچه باعث سوزش مری می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است. این هورمون به مخاط مری آسیب می‌رساند و در صورت تداوم به ضعف شدیدی در این ناحیه منجر می‌شود که در درازمدت ممکن است این عارضه بدخیم و آزار دهنده شود. علامت بارز این مشکل، سوزش سردل یا احساس درد همراه با سوزش زیر جناغ سینه است اما گاهی ریفلاکس با بیماریهای دیگری مثل ناراحتی قلبی و تنفسی اشتباه گرفته می‌شود.

به گفته پزشکان، چاقی و بارداری ریفلاکس را تشدید می‌کنند. این عارضه گوارشی یک مشکل جدی است که باید هرچه زودتر برای درمان آن اقدام شود. اگر ریفلاکس برای مدت طولانی بدون درمان رها شود، می‌تواند به مشکلات بیشتر و جدی‌تری مثل اختلال در بلع شامل بلع دردناک و خونریزی‌های گوارشی ناشی از ناحیه زخم شده مری منجر شود.


گاهی اوقات علائم سوزش سردل به صورت سوء تغذیه، ترش کردن، درد در قسمت بالای شکم یا سینه، برگشت غذا یا مایع به داخل دهان یا افزایش تولید بزاق از سوی بیمار توصیف می‌شود که تشخیص صحیح آن البته با پزشک متخصص است.


 همه چیز درباره آداب میوه خوردن



مثل تمام موضوعات مرتبط با سلامت، تغذیه هم از باورها و توصیه‌های عامیانه در امان نمانده و همیشه از اطرافیان‌مان اطلاعات عجیب و جالبی درباره این که چه بخوریم و چه نخوریم، می‌شنویم. البته در مورد بعضی خوراکی‌ها مثل میوه، بین تمام مردم توافق نسبی وجود دارد و همه می‌دانند که خوردن میوه ضامن سلامتی است ولی درباره زمان میوه خوردن توصیه‌های ضد و نقیضی وجود دارد....

 یکی از باورهای رایج در این زمینه، این است که میوه را نباید همزمان با وعده‌های غذایی مثل ناهار و شام مصرف کرد و حتی عده‌ای معتقدند تا یکی، دو ساعت بعد از غذا هم نباید میوه بخوریم چون میوه مانع از جذب مواد مغذی‌ای می‌شود که توسط غذا وارد بدن ما شده‌اند. برای اینکه ببینیم این باور چقدر درست است و بهترین زمان برای خوردن میوه چه وقت است، با دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار دانشگاه گفت‌وگویی کرده‌ایم که می‌خوانید:


سلامت: آقای دکتر! اینکه میوه مانع از جذب مواد غذایی می‌شود و نباید همراه با غذا آن را مصرف کرد، درست است؟

در آخرین مطالعات و گزارش‌های دانشگاه‌های تغذیه معتبر دنیا، به شدت توصیه شده که مردم در هر ساعتی از شبانه‌روز که می‌توانند میوه و سبزی مصرف کنند. در واقع فواید میوه‌ها و سبزی‌ها آنقدر زیاد است که در هر زمانی از شبانه‌روز که مصرف شوند، مورد تایید است ولی این عقیده‌ای هم که در میان مردم وجود دارد، جای بحث و بررسی دارد. می‌دانیم که میوه‌ها منابع غنی فیبر هستند و وقتی میوه می‌خوریم مقدار زیادی فیبر وارد دستگاه گوارش‌مان می‌شود. این فیبرها باعث سریع شدن حرکات دودی روده می‌شوند و در نتیجه عبور مواد غذایی را از دستگاه گوارش تسریع می‌کنند. به این ترتیب وقتی ما میوه را همراه یا بلافاصله بعد از غذا می‌خوریم، مواد غذایی با سرعت بیشتری از دستگاه گوار‌ش‌مان عبور می‌کنند و در نتیجه جذب خیلی از مواد مغذی مثل ویتامین‌ها و مواد معدنی، به اضافه کالری و حتی ترکیبات غذایی مضر مثل کلسترول و قند کمتر می‌شود.

سلامت: پس با این حساب، مصرف میوه همراه غذا، هم خوب است و هم بد؟

بله. این موضوع کاملا نسبی است. اگر فردی مشکل خاصی از نظر کمبود مواد مغذی نداشته باشد، می‌تواند با خیال راحت همراه ناهار و شامش میوه مصرف کند. به عنوان نمونه برای افراد چاق یا مبتلایان به قندخون بالا مصرف انواع میوه‌ها به جز میوه‌های شیرین مثل خرما، انجیر و توت یا سبزیجاتی مثل کاهو و سبزی خوردن همراه غذا، نه تنها مضر نیست که می‌تواند مفید هم باشد. به این ترتیب که مصرف میوه‌ها باعث کندشدن سرعت جذب مواد مغذی از جمله قند می‌شود. اما برای کسی که دچار کمبود وزن و لاغری بیش از حد است، مصرف میوه همراه غذا توصیه نمی‌شود چون باعث می‌شود کالری موجود در غذا به میزان لازم جذب بدنش نشود و در وزن‌گیری دچار مشکل شود. به علاوه افرادی که دچار سوء‌هاضمه هستند، کسانی که ترشح اسید معده‌شان زیاد است، یا مبتلایان به زخم معده، التهاب معده، زخم اثنی‌عشر و سایر مشکلات دستگاه گوارش فوقانی یا تحتانی، از مصرف میوه حین غذا منع می‌شوند ضمن اینکه اصولا رژیم غذایی این افراد کم فیبر است. 

سلامت: آقای دکتر! در بعضی از فرهنگ‌های غذایی، مردم عادت دارند سر سفره ناهار یا شام از میوه‌های فصل مثل انگور و خربزه به عنوان دسر استفاده می‌کنند. شما این عادت غذایی را تایید می‌کنید؟

بله. همان‌طور که گفتم افراد عادی که نه اضافه وزن دارند نه کمبود وزن و مشکلات گوارشی می‌توانند به مقدار متعادل همراه یا بعد از غذایشان به عنوان دسر میوه فصل میل کنند. مثلا 2، 3 تا قاچ کوچک خربزه همراه غذا مشکلی ندارد یا اگر کسی دلش می‌خواهد پرتقال و مرکبات کنار غذایش باشد، خیلی هم خوب است چون مصرف ویتامین C به جذب آهن، روی و کلسیم غذا کمک می‌کند؛ بنابراین ما به کسانی که مبتلا به فقر آهن هستند، توصیه می‌کنیم همراه غذایشان لیمو، نارنج یا همان پرتقال را مصرف کنند تا جذب آهن در بدنشان ارتقا پیدا کند. ولی باید دقت کرد از میوه‌های خیلی شیرین حتما به عنوان دسر بعد از غذا استفاده کنید چون این میوه‌ها با افزایش قند خون باعث سیری کامل و خوشایندتری می‌شوند ولی مصرفشان قبل یا حین غذا احساس سیری کاذب به وجود می‌آورد و باعث کم اشتهایی می‌شود.

سلامت: در مورد مصرف میوه‌ها قبل از ناهار یا شام چه توصیه‌ای دارید؟

کسانی که اضافه وزن و ولع زیادی هم نسبت به غذا دارند، به شرط اینکه مشکل گوارشی نداشته باشند می‌توانند ناهار یا شامشان را با خوردن میوه‌های غیرشیرین یا سالاد میوه و سبزی شروع کنند تا مقداری از حجم معده‌شان با این مواد پر شود و بتوانند از این طریق مشکل پرخوری‌شان را کنترل کنند. البته ممکن است بعضی‌ها با خوردن میوه قبل یا حین غذا دچار نفخ شوند که این نفخ نشانه عدم هضم و جذب مناسب است؛ پس چه بهتر که این دسته از افراد خوردن میوه‌شان را به زمان‌های دیگر موکول کنند.

سلامت: به‌عنوان پرسش آخر، به نظر شما بهترین زمان برای میوه خوردن چه‌وقت است؟

ساعت 10 صبح یا در ساعات عصر به عنوان عصرانه که می‌تواند جایگزین انواع شیرینی‌جات و تنقلات کم‌ارزش شود.

منبع : ایران تراولز